Can we put our pink glasses for EU integration?

На 17.12.2017 година во 13:00 часот на градскиот плоштад во Куманово организираме улична акција по повод дванаесет години од кандидатскиот статус на Македонија во ЕУ.
На уличната акција со наслов “Can we put our pink glasses for EU integration? Where I see Macedonia in EU integrative process?” ќе имате можност да ги споделите своите ставови во врска со ЕУ интеграцијата на Македонија и каде вие ја гледате Македонија во целиот тој процес од денешна перспектива.

Би ни било драго доколку ни се придружите и го збогататите целиот настан со Вашето присуство и споделување на Вашите ставови.

Ве очекуваме

https://www.facebook.com/events/341696249573115/

*Оваа улична акција е дел од Годишната програма на ЏЕФ Македонија што е поддржана од Фондација Отворено општество – Македонија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *