Редовна средба со Директорот на Агенцијата за млади и спорт

Утринава се одржа редовниот состанок помеѓу Агенцијата за млади и спорт на Македонија и младинските организации на која ЏЕФ Македонија имаше свој претставник. На овој состанок се разговараше за идните активности со Регионалната канцеларија за младинска соработка.

*фотографиите се превземени од Агенција за млади и спорт на Македонија

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *