Ева Јованова: За политичката криза во Македонија

На вчерашниот настан во организација на ЏЕФ Магдебург во кафулето „Веверка“ во Магедбург, нашиот член Eva Jovanova одржа презентација за политичката криза во Македонија и улогата на ЕУ. Им благодариме на ЏЕФ Магдебург за оваа можност!

Heute stellt Eva die politische Krise (Feb 2015 – Mai 2017) in Mazedonien und die damalige Rolle der #EU vor. Danke! #jefspirit #MakeEuropeWork #Jugendarbeit

Posted by JEF Magdeburg on Tuesday, September 26, 2017

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *