„Граѓаните во Собранието“

Во рамки на проектот „Граѓаните во Собранието“, нашиот член Симче Младеновска е во тридневна студиска посета на шкотскиот парламент во организација на Westminster Foundation for Democracy и Високата школа за новинарство и односи со јавност. Оваа студиска посета има за цел да им овозможи на учесниците одблизу да се запознаат со работата на парламентарците и парламентарните комисии за соработка со граѓанскиот сектор.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *