Редовен состанок со Агенција за млади и спорт

На состанокот со директорот на Агенцијата за млади и спорт и Националниот младински совет пристуваше Славко кој што ја претставуваше ЏЕФ Македонија, членка на НМСМ. На него разговаравме за дебатата и настанот на 12ти август, ден на Млади кој ќе се одржи на Школка во Гардски парк во Скопје, сабота со почеток во 18 часот.
Со директрот Каевски разговаравме и за разработка на идните проекти за 2018 години кој ќе ги имплементираме во духот на сорботаката помеѓу малдинските организации и Агенцијата за млади и спорт.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *