На средбата за соработка меѓу АМС и младинските организации беше и нашиот Координатор за членство Марко Михаилоски, каде разговараа за младите – приоритетите на младинските политики.

http://www.ams.gov.mk/pochetna/20-odnosi-so-javnosta/soopstenija/1186-sorabotka-megju-ams-i-mladinskite-organizacii-prioritet-se-mladinskite-politiki

1 thought on “На средбата за соработка меѓу АМС и младинските организации беше и нашиот Координатор за членство Марко Михаилоски, каде разговараа за младите – приоритетите на младинските политики.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *